Annoncørbetalt indhold

Vi indretter vores liv efter den, føler os af og til bagud på grund af den – men vi vil så nødigt være den foruden.

Brandet Tidsløs udfordrer hverdagens stress og hast ved at tilbyde æstetiske ure i tidløst design. Ure til væggen, som er lydløse – og derfor ikke fylder din dyrebare tid med støj – men er tilgængelig i dagligdagens øjeblikke, når behovet opstår.

Når du er i køkkenet og forbereder mad, når du er på badeværelset og gør dig klar til dagen, eller når du er i stuen og ønsker at blive oplyst om din tid uden en skærm.

Tidsløs kommer i mange design og farver for at give dig muligheden for at vælge netop det ur, som passer ind til dine præferencer. Udover tidløst design sikrer du dig også et produkt, som er produceret i Danmark.

Analog med vilje

Det er helt bevidst, at vi hos Tidsløs har valgt at fokusere alene på analoge vægure. Hygge, opmærksomhed og ro finder bedre sted, når et ur fysisk er til stede der, hvor vi tilbringer dyrebare timer og skaber vores minder. Mindre skærm – mere nærvær.

 

Et design du vil elske længe

Med et Tidsløs-ur får du danskproduceret design samt veludvalgte råmaterialer, et urværk af højeste kvalitet og en farvesammensætning helt efter dit eget ønske.

Med de minimalistiske og stilrene linjer i tankerne designer vi ure, der kompromisløst passer ind i den nordiske indretning og helt sikkert også i din.

Et vægur du selv kan sammensætte

Du bestemmer faktisk selv. Den røde tråd i din indretning er vigtig for os. Faktisk så vigtig, at vi har gjort det muligt for dig selv at sammensætte dit vægur med fire forskellige farver visere.

Og det bedste af det hele? Det koster ikke ekstra. Vi lever og ånder for, at du ikke skal gå på kompromis, når du skal vælge ting til dit eget hjem. Design dit nye vægur allerede i dag og modtag det indenfor tre hverdage.

 

Vores kunder siger:

 

“10 stjerner fra mig. Dejligt og vildt underligt, at det er total lydløst. Og så er det jo vildt flot. Passer til mine møbler. 🤩” 

– Dorthe, Trustpilot

 

“Ikke mindre end fantastisk. Hurtig levering …vildt flot ur…og helt rigtigt lydløst ….det er så tidsløst og elegant…lever helt op til jeres navn…vil varmt anbefale det til andre ….👍👍👍” 

– Anette, Trustpilot

 

“Super flot produkt! Farven på hjemmesiden matcher farven i virkeligheden. Hurtig levering.” 

– Line, Trustpilot

 

Læs mere på www.tidsløs.dk →