Ansættelse af driftschef markerer nyt kapitel hos PP Møbler

Møbelvirksomheden ansætter for første gang en COO. Efterspørgslen er stigende, og nye kompetencer til driften er nødvendige, forklarer direktøren.

Det danske familieejede møbelsnedkeri PP Møbler, som blev grundlagt i 1953, drives i dag af tredje generation. I marts 2020 overtog Kasper Holst Pedersen ledelsen af virksomheden efter sin far, Søren Holst Pedersen, der også i sin tid overtog virksomheden fra sin far og grundlæggeren, Ejnar Pedersen.

Kasper Holst Pedersen ejer i dag PP Møbler og fungerer som adm. direktør. Som noget af det første i sin nye position har han pr. 1. september 2020 ansat Lars Varmning som COO, som skal være ansvarlig for den samlede drift af virksomheden.

Ifølge PP Møbler er ansættelsen af en COO et stort skridt. Værkstedets drift har nemlig traditionelt set været ledet af snedkermestrene selv. Nyansættelsen er dermed med til at markere et nyt kapitel for virksomheden.

“Skal der være råd til kvalitet og ægte håndværk, er det nødvendigt med en optimal produktionsproces. De senere år er er antallet af ansatte steget, og vi er i dag rundt regnet 60 i alt, som tæller maskinsnedkere, møbelsnedkere, møbelpolstrere, flettere samt salg og kontor. Fordi vi er blevet så mange, og efterspørgslen er stigende, blev det tydeligt, at der var brug for at tilføre nye ressourcer og kompetencer til driften. Vi har ambitioner om at vokse yderligere og samtidig også øge kvaliteten og bredden i vores kollektioner,” lyder det fra Kasper Holst Pedersen i en pressemeddelelse.

”Jeg drømmer om at videreudvikle den fantastiske arv fra Wegner og dyrke det udsøgte håndværk, som hans møbler fordrer, men jeg drømmer også om at introducere nye design, om at skabe nye værktøjer og teknikker og dermed bære virksomheden videre i samme innovative og idealistiske ånd, som jeg overtog den efter min far. Jeg skal sikre at tilpasse og udvikle virksomheden på min måde til tidens krav og forventninger, ligesom Søren og Ejnar gjorde før mig. I dag er klima højt på dagsordenen – og det gælder også for vores kunder, som findes spredt ud i hele verden. Langtidsholdbar design og kvalitet er og vil altid være fremtiden for PP Møbler,” forsætter direktøren.

Med en baggrund som produktionsingeniør og en HD i innovation og organisationsforandring fra CBS samt mange års erfaring i at lede og drive projekter skal Lars Varming være med til at ruste PP Møbler til fortsat vækst og en krævende produktion med kvalitet som førsteprioritet.

”Jeg er meget stolt af at være en del af PP Møbler og være med til at udvikle virksomheden yderligere. Kvalitet, troværdighed og gennemsigtbarhed er nøgleelementer, som jeg vil fokusere markant på. Gennem Lean-initiativer og digitalisering af værdikæden vil vi skabe en mere agil og effektiv værdikæde – end-to-end. Jeg ser frem til at være med til at skabe den nye generation af PP Møbler,” lyder det fra den ny COO.

Foto: Fra venstre Lars Varmning og Kasper Holst Pedersen