Branchekendt profil tiltræder som salgs- og marketingdirektør hos Novoform

Den nye salgs- og marketingdirektør skal vækste salget af de mange produktnyheder, som designvirksomheden lancerer de kommende sæsoner.

Det går fremad i både ind- og udland hos den danske designvirksomhed Novoform, der afsætter accessories, lamper og småmøbler i mere en 20 lande verden over. Derfor er det nu tid til at sætte yderligere gang i væksten med ansættelsen af Pernille Kristensen som salgs- og marketingdirektør. Det oplyser Novoform i en pressemeddelelse.

Den nye salgs- og marketingdirektør har tidligere drevet eget modeagentur i Tyskland, hvorefter hun har været ansat i forskellige stillinger i den danske design- og interiørbranche. Senest kommer hun fra en stilling som Head of Sales and Marketing hos Lene Bjerre Design.

Især Pernille Kristensens kompetencer på det tyske marked vil være gavnligt for Novoform, forklarer ejer og grundlægger af Novoform, Kristian Jakobsen:

”Pernille kommer med årelang erfaring fra livstilsbrancherne, mode og interiør, og kommer til at give os et kæmpe løft internationalt, især på de vigtige tysksprogede markeder, som er hendes hjemmebane. Pernille er vellidt i branchen og har et stort netværk, og jeg er sikker på, at hun vil være den rigtige til at sikre den fortsatte salgsmæssige udvikling for virksomheden.”

Med nyansættelsen ser Kristian Jakobsen frem til selv at vende fokus væk fra salg og i stedet koncentrere sig mere om produktudvikling og design, både fra egen hånd og med eksterne designsamarbejder.

”Vi har allerede en række spændende produktlanceringer i pipelinen, men drømmene og ambitionerne rækker længere end det – vi skal på sigt være en anerkendt spiller inden for home accessories, møbler og belysning, så vi kommer til at rykke os virkeligt meget på produktsiden over de kommende sæsoner. Men selv fantastiske produkter skal jo sælges, og med Pernille på holdet står vi nu heldigvis godt rustet til fremtiden,” lyder det fra ejeren og direktøren.

Pernille Kristensen er netop tiltrådt stillingen. På sigt vil hun indgå som en del af Novoforms ejerkreds.

Foto: Pernille Kristensen, Novoform