Den danske tæppegigant vil skærpe profilen med øget fokus på markedsføring. Derfor fratræder de to direktører for at gøre plads til en ny – den tidligere Nobia Danmark-direktør. 

Hos den danske tæppegigant med hovedsæde i Herning, Ege Carpets, vil fremtiden byde på et øget fokus på branding, positionering og markedsføring.

Ege Carpets ønsker at udnytte det potentiale, som opstår i forbindelse med, at datterselskaberne Hammer Carpets, Benzon Carpets og Carpet Concept bliver lagt sammen med hovedselskabet i løbet af 2021.

Som en del af den nye strategi har tæppevirksomheden besluttet, at det er tid til, at der indsættes en ny direktion.

Det mangeårige makkerpar John Vestergaard og Svend Aage Færch Nielsen, der har dannet parløb i 14 år, fratrådte derfor deres direktørstillinger den 14. juni 2021 efter en gensidig aftale. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi har selv lagt sporene til den nye retning og tager bestyrelsens ønske om mere fokus på markedsføring og branding til efterretning. Vi har begge haft en fantastisk tid i Ege Carpets, der har været et fælles projekt for os i det meste af vores karriere. Vi skal nu videre med nye kapitler af vores liv og ønsker Ege Carpets og den nye ledelse alt godt fremover,” lyder det fra de to tidligere direktører.

Svend Aage Færch Nielsen og John Vestergaard

 

Kendt brancheprofil hyres til topposten

Den nye adm. direktør hos Ege Carpets bliver den 55-årige Rune Stephansen. Han kommer fra en stilling som direktør for Nobia Danmark, der står bag de tre køkkenbrands HTH Køkkener, Invita og Uno Form.

“Jeg er beæret over at være blevet valgt til at stå i spidsen for et så velrenommeret, sundt og ordentligt selskab som Ege Carpets. Jeg har stor respekt for den position, koncernen har skabt sig som et fyrtårn i den danske tæppebranche og for de resultater, der over en lang årrække er blevet skabt. Jeg glæder mig til min nye opgave, der vil dreje sig om at fortsætte disse grundlæggende værdier, og sammen med alle de dygtige medarbejdere at bringe koncernen i den vedtagne retning i et godt samarbejde på tværs af hele organisationen,” fortæller Rune Stephansen.

 

Foto øverst: Rune Stephansen