Virksomheden opruster med tre nye profiler i bestyrelsen for at stå stærkere til den fremadrettede udvikling. ”Vi vil have fokus på det digitale, på eksporten og på videreudvikling af vores grønne profil,” lyder det fra direktøren.

I Hasselager finder man engrosvirksomheden B Green, der i dag har udviklet sig til en af Europas største udbydere af patinerede krukker.

De seneste år har virksomheden oplevet en markant øget efterspørgsel på sine håndlavede produkter. Det har nu givet anledning til at opruste på bestyrelsesfronten.

”B Green har de sidste par år været i en rivende udvikling. Vi er et spændende sted på rejsen og griber de store muligheder, det giver os. Derfor er tiden nu inde til at opruste bestyrelsen, hvor vi først og fremmest vil have fokus på det digitale, på eksporten og på videreudvikling af vores grønne profil,” lyder det fra direktør Erik Nørum Pedersen i en pressemeddelelse.

 

Tre profiler med hver deres erfaring

Den nye bestyrelse hos B Green består – udover direktør og ejer Erik Nørum Pedersen – af tidligere direktør i Orkla Food og Gasa Group, Hans Schultz, grundlægger af Nyibestyrelsen.dk og forfatter, Laura Vilsbæk, og B Greens egen COO, Birgitte Hougaard.

B Green fremhæver, at de tre nye bestyrelsesmedlemmer har ekspertviden inden for hvert deres område. Kombinationen af deres forskellige viden og erfaringer er en perfekt kombination til at løfte B Green til nye højder, mener direktøren:

”Den nye sammensætning i bestyrelsen skal løfte niveauet i hele virksomheden. Det er guld værd med en vidende og kompetent bestyrelse.”

Laura Vilsbæk har som bestyrelseskvinde og konsulent hjulpet mange virksomheder med digital transformation – noget, som B Green vil drage stor nytte af.

Birgitte Hougaard har været en del af virksomhedens direktion gennem mange år og har blandt andet været med til at opbygge eksporten.

Hans Schultz har bred erfaring inden for salg til europæiske forhandlere, udvikling af brands, international sourcing samt optimering af værdikæden. Han ser frem til at være med på videreudviklingen af B Green.

”Virksomheden har et robust fundament og en klar og tydelig DNA. Jeg er overbevist om, at det kundefokus og den innovationskraft, der er i organisationen i dag, vil kunne bringe os op på et endnu højere niveau til gavn for B Greens kunder og medarbejdere. Jeg ser frem til arbejdet sammen med Erik N. Pedersen og den øvrige bestyrelse,” fortæller Hans Schultz.

 

Foto: Fra højre: Birgitte Hougaard, Hans Schultz og Laura Vilsbæk