Efter mere end 25 år i virksomheden indtager Martin Hallund fra september 2022 stillingen som CEO.

Den danske møbelkæde Ilva oplyser, at de nu har fundet den rette profil til at overtage posten som CEO. Grunden til direktørskiftet er, at den nuværende direktør Rami Jensen stopper den 1. september 2022 til fordel for topchef-stillingen i Jysk.

Den nye direktør bliver den 47-årige Martin Hallund, som har arbejdet i Ilva/Idémøbler i mere end 25 år. Han har derfor et indgående kendskab til virksomheden.

”Jeg begyndte min lederkarriere som driftsansvarlig på lageret, men siden har jeg arbejdet i rigtig mange funktioner og haft mange forskellige roller. Det har givet mig en god forståelse af alle dele af virksomheden, og det ser jeg bestemt som en fordel,” fortæller Martin Hallund, der siden 2018 har fungeret som Retail Director i Ilva.

For bestyrelsesformanden Jan Bøgh er det glædeligt, at det netop er Matin Hallund, som har takket ja til udfordringen.

”Martin kender Ilva rigtig godt, og det er en stor fordel, når han nu skal træde op på den øverste plads. Martin har også spillet en vigtig rolle i at udarbejde den strategi, der gør, at Ilva har vendt et negativt resultat til et positivt resultat, og derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige person til jobbet,” siger Jan Bøgh.

 

Foto: Martin Hallund, Ilva