Efter næsten et år uden en profil på pladsen, er der nu fundet en afløser til bestyrelsesposten hos familievirksomheden.

Den 1. marts 2022 indtræder Fie Hansen-Hoeck i bestyrelsen hos Søstrene Grene.

Som det femte medlem af bestyrelsen tiltræder hun for at sætte yderligere skub under den vækstrejse, virksomheden har været på de seneste år.

”Med Fie får vi et meget erfarent bestyrelsesmedlem med relevante og tunge bestyrelsesposter bag sig. Hun kommer med en stærk værktøjskasse inden for retail og det rette mindset i forhold til godt købmandsskab. Hun har mange spændende betragtninger og er generelt meget hands-on i sit forretningsperspektiv. Jeg er sikker på, at hun kan bidrage til mange gode diskussioner i bestyrelsen og også komme med nye input til vores forretningsudvikling på vores videre vækstrejse,” fortæller adm. direktør, Mikkel Grene, i en pressemeddelelse, og tilføjer:

”Dernæst har hun god erfaring fra bestyrelser i ejerledede virksomheder og kender til den dynamik, der er i en sådan bestyrelse. Sidst, men ikke mindst, er hun en hyppig kunde hos Søstrene Grene, så hun har et godt kendskab til vores sortiment og vores butikskoncept.”

 

Løfter tung arv mod nye mål

Pladsen i den familieejede virksomheds bestyrelse har været ubesat, siden stifter Inger Grene gik bort i maj 2021. Inger Grene var aktiv i bestyrelsen helt frem til sin død. Hun blev 87 år.

Det er i dag sønnerne Mikkel og Cresten Grene, der står i spidsen for virksomheden.

Fie Hansen-Hoech ser frem til at begynde arbejdet med blandt andet at føre planerne om at åbne yderligere 100 butikker over en tre-årig periode ud i livet.

”Jeg har så at sige levet hele mit liv i retail, og jeg glæder mig til at kunne supplere Søstrene Grenes strategi med noget af den viden, jeg har,” udtaler Fie Hansen-Hoeck, der har mange års erfaring fra netop retail fra blandt andet Salling Group.

Hun har gennem årerne fulgt Søstrene Grenes udvikling fra sidelinjen.

”En familieejet virksomhed adskiller sig fra andre virksomheder i DNA og konstruktion. Jeg sætter stor pris på at arbejde med ejerledede virksomheder i kraft af den udvikling og handlekraft, det bibringer. Man kan mærke, hvad hjertet banker for, og hvad de vil. Det betyder meget som bestyrelsesmedlem,” lyder det fra Fie Hansen-Hoech.

 

Foto: Fie Hansen-Hoech, foto af Miklos Szabo