Erfaren salgsprofil tiltræder nyoprettet stilling hos New Works

Starten på det nye år bliver hos det danske designbrand markeret med ansættelsen af en brancheprofil i en nyoprettet CSO-stilling. Kvinden på den nye post tager erfaring med sig fra stillinger hos blandt andre Tom Dixon og Gubi.

Medarbejderstaben er fra den 4. januar 2021 blevet udvidet med en ny CSO hos det danske designbrand New Works. Stillingen som CSO er nyetableret, og den første til at indtage rollen er Shari Rana, som vil stå i spidsen for New Works’ salgsteam med fokus på den overordnede salgsstrategi og kommercielle udvikling af brandet. Det oplyser New Works i en pressemeddelelse.

Shari Ranas CV byder på stillinger hos Tom Dixon, Muuto, Gubi og Hem. Den nye CSO kommer således med en betydelig erfaring med internationalt salg, ledelse og strategi i design- og møbelbranchen.

I den nyoprettede stilling skal Shari Rana bidrage til at indfri vækstambitionerne hos New Works, der blev grundlagt i 2015 af Nikolaj Meier og Knut Bendik Humlevik.

”Med ansættelsen af Shari får vi en kompetent salgsleder, der kvag sin erfaring og sit internationale netværk vil kunne løfte New Works et niveau op. Shari bidrager desuden med en stærk personlighed og en positiv energi, som passer perfekt ind i vores team,” fortæller New Works’ CEO og Co-Founder, Nikolaj Meier.

85 procent af omsætningen hentes i dag på eksport hos New Works, og brandets vækstrejse forventes at nå nye højder i 2021. CSO-stillingen skal styrke udviklingen på det globale marked og er et led i en strategi om et øget fokus på salg og markedsføring. En udvikling, som Shari Rana ser meget frem til at blive en del af.

”Som virksomhed er New Works forfriskende smidig, bygget til skalering og viser en ægte medfølelse overfor sine partnere. Det er en sjældenhed blandt designbrands at være i stand til at gå ud over æstetik og have et stærkt og klart værdiforhold til partnere. New Works har formået at gøre dette fremragende gennem stor nysgerrighed og vilje til at imødekomme virksomhedernes krav i dag. Jeg er glæder mig til at øge den globale bevidsthed om New Works, udvide vores globale salgsteam og vigtigst af alt pleje og erhverve tætte og strategiske partnerskaber,” lyder det fra den nye CSO.

Foto: New Works