Den danske designvirksomhed har hentet rutineret kvinde til ny rolle som kommerciel direktør.

Der er blevet føjet en ny chefstol til ledelsesgangen hos Eva Solo. Det står klart, efter virksomheden har ansat 55-årige Birgitte Hart Hasbo i en ny rolle som commercial director. En stilling hun tiltræder med stor erfaring fra design- og møbelbranchen.

“Vi er stolte af at byde velkommen til Birgitte Hart Hasbo som Eva Solos nye commercial director. Med en imponerende baggrund fra design- og møbelbranchen har Birgitte tidligere haft ledende positioner hos blandt andet Duba Møbelindustri, Gude Living, Georg Jensen, Ole Lynggaard Copenhagen, Bolou Fine Jewellery og senest Quooker Skandinavien,” skriver Eva Solo i en pressemeddelelse og tilføjer:

“Birgitte, som er 55 år og bosiddende i Rungsted, medbringer ikke blot en betydelig erhvervserfaring, men også en indgående forståelse for vores branche og marked. Vi er sikre på, at hun vil være en uvurderlig tilføjelse til Eva Solo-teamet.”

Det er da også med lige dele glæde og stolthed, at rutinerede Birgitte Hart Hasbo tiltræder den nyoprettede stilling.

”Jeg er virkelig stolt over at blive en del af Eva Solo, et af Danmarks mest anerkendte brands inden for design og livsstil. Med en stolt tradition på over 110 år og en urokkelig dedikation til unikt design er vi fast besluttede på fortsat at præge områderne inden for spisning, boligindretning, gaver, udendørsaktiviteter og møbler både i Skandinavien og internationalt,” lyder det fra Birgitte Hart Hasbo.

Foto: Eva Solo