Manden bag de ikoniske Ball-lamper, stifter og nu tidligere adm. direktør, Benny Frandsen, trækker sig tilbage og giver roret videre til den erfarne branchemand Torben Paulin.

Designvirksomheden Frandsen Group valgte i forbindelse med virksomhedens 50-års jubilæum i 2018 at indlede jagten efter en afløser til den daværende adm. direktør, Benny Frandsen. Jagten er nu afsluttet, og valget af den nye CEO er faldet på den erfarne branchemand Torben Paulin. Den nye CEO er dog ikke ny i Frandsen Group-regi, eftersom Torben Paulin han har siddet som bestyrelsesformand i virksomheden i halvandet år.

Torben Paulin kommer med en del erfaring fra branchen i bagagen. Før han blev en del af Frandsen Group, har han været ansat i møbel- og designvirksomheden BoConcept i 23 år, hvoraf han sad som adm. direktør i fem af årene.

Selv om Benny Frandsen giver roret videre, vil han fortsat være en del af Frandsen Group. Han vil således fortsætte i bestyrelsen og som konsulent, hvor hans fokus primært vil ligge på designudvikling.