Direktionsgangen hos Lars Larsen Group henter rutineret CFO ind fra stor rådgivningsvirksomhed.

Den 14. august 2023 tiltræder Malene Rhode Carstensen som Executive Vice President og Chief Financial Officer (CFO) i Lars Larsen Group.

Det oplyser koncernen bag Jysk tirsdag i en pressemeddelelse, hvori man videre skriver, at Malene Rhode Carstensen som ny finansdirektør bliver en del af direktionen i Lars Larsen Group og refererer direkte til koncernchef Jesper Lund.

“Jeg er meget glad for at have Malene ombord hos os. Hun kommer med en stærk profil med solid faglig og ledelsesmæssig erfaring, og jeg ser frem til hendes bidrag til vores fortsatte udvikling, hvor vi skaber vækst og værdi i samfundet,” siger Jesper Lund.

Malene Rhode Carstensen har været i virksomhederne Atea, PwC og Deloitte i en årrække og har senest været Group CFO i AS3. Ud over sin omfattende erfaring som CFO har hun mere end 20 års erfaring med ledelse. Hun ser frem til at være en del af den videre udvikling af fundamentet for Lars Larsen Group, som er blevet bygget op over de seneste år:

“Jeg er meget glad for at blive en del af det kompetente team og være med til at gøre en forskel i den relativt nye organisation, som Lars Larsen Group er, selvom den er bygget på fundamentet af en stor, global virksomhed med en lang historie. Derudover ser jeg frem til at understøtte og videreudvikle vores samarbejde med datterselskaberne sammen med teamet,” siger Malene Rhode Carstensen.

Efter mange år i et børsnoteret selskab stod en del af en familieejet og værdidrevet koncern højt på prioriteringslisten for Malene Rhode Carstensen:

“Efter at have fulgt Lars Larsen Group fra sidelinjen fra begyndelsen, har jeg set, hvordan koncernen er vokset og formået at tiltrække meget kompetente medarbejdere i processen. Jeg tror, at dette skyldes familieejerskabet, de stærke værdier og virksomhedens holistiske mennesketilgang. Det har også i høj grad været en afgørende faktor for min egen beslutning om at blive en del af Lars Larsen Group,” siger Malene Rhode Carstensen.

Malene Rhode Carstensen bor i Højbjerg med sin mand Frank og deres to børn. Hun overtager posten som CFO fra Carsten Iversen, der som Executive Vice President og COO fortsat vil være en del af ledelsesteamet i Lars Larsen Group.

Foto: Lars Larsen Group/pr