Møbelmastodonten Lars Larsen Group foretager ændringer på øverste post. Fra 1. februar 2020 får selskabet ny CEO.

Fra den 1. februar 2020 får Danmarks største møbelselskab Lars Larsen Group ny CEO. Det bliver den 56-årige Jesper Lund, som fremover skal stå i spidsen for virksomheden.

Den kommende CEO tiltræder stillingen hos Lars Larsen Group efter en stilling som partner og medejer af PwC Danmark. Gennem sin tid hos PwC Danmark har Jesper Lund fået indblik i Lars Larsen Group, og bestyrelsesformanden for møbelmastodonten, Jacob Brunsborg, er glad for, at koncernen får en stærk profil med kendskab til Lars Larsen Group på topposten:

”Jeg har kendt Jesper gennem en årrække, og jeg ser frem til, at han bliver en del af koncernen med ansvar for yderligere at udvikle virksomhederne og formuen i Lars Larsen Group. Samtidig bliver Jesper ansvarlig for det fortsatte arbejde med at forenkle strukturen i Lars Larsen Group, som grundet mange år med vækst og udvikling er blevet meget kompliceret.”

Også Jesper Lund glæder sig til at tiltræde stillingen.

”Jeg har haft glæden af at arbejde med familien og Lars Larsen Group gennem mange år, og jeg ser meget frem til at begynde som CEO den 1. februar 2020. Det er en opgave, jeg går ydmygt til, og i den første periode bliver den vigtigste opgave at lytte og lære af de mange dygtige kolleger, der gennem mange år har været med til at opbygge Lars Larsen Group,” siger Jesper Lund, som overtager rollen som adm. direktør efter Hans Henrik Kjølby, der har været CEO for koncernen siden 2002.

Hans Henrik Kjølby forlader dog ikke helt koncernen, da han fremover vil have plads i bestyrelsen i flere selskaber inden for Lars Larsen Group.