Efter 12 år på posten fratræder Margrethe Dal Lehrmann sin stilling som indkøbsdirektør i Magasin. Efterfølgeren er fundet internt i virksomheden. 

I mere end et årti har Margrethe Dal Lehrmann siddet i spidsen for indkøbene i Magasin. Nu er det blevet tid til nye eventyrer udenfor stormagasinet, og derfor fratræder hun nu sin stilling som indkøbsdirektør. Det oplyser Magasin i en pressemeddelelse.

“Margrethe har været en stor del af den kæmpe succes, som Magasin har haft, og hun har spillet en afgørende rolle i at gøre Magasin til den førende omnichannel-virksomhed, som de er i dag,” skriver Magasin i pressemeddelelsen.

Til at overtage rollen udnævnes Deputy Buying Director Esben Hougaard som ny indkøbsdirektør i Magasin.

“Med Esben Hougaard bag roret får Magasin en stærk spiller med et indgående kendskab til forretningen, der skal bidrage til at gøre Magasin videre mod en spændende fremtid med fokus på nye, stærke brands og videreudvikling af Magasins succesfulde omnichannel-stategi,” lyder det fra Magasin, der fortsætter:

Esben Hougaard skal yderligere være med til at styrke Magasins mange partnerskaber på tværs af virksomheden og med sit dygtige team og fantastiske ledelsesevner fastholde Magasins position som det førende stormagasin i Europa inden for fashion, beauty og design.”

Magasin oplyser desuden, at Margrethe Dal Lehrmann i stedet skal være direktør i Lehrmann Ventures. Hun skal – sammen med sin mand Jan Dal Lehrmann og resten af teamet bag – fokusere på at investere i start-ups, ildsjæle og virksomheder, hvor hun skal hjælpe iværksættere og deres team til at få deres kompetencer til at vokse.

 

Foto: Esben Hougaard, Magasin