Møbelproducent investerer i salg og produktion for at sikre fortsat vækst

Hos en midtjysk møbelvirksomhed oplever de en øget efterspørgsel. Det resulterer nu i investering i øget produktionskapacitet, søgning efter flere møbelpolstrere og ansættelsen af en ny salgschef.

Lidt nord for Randers i Tørring er der travlhed hos Søren Lund Møbler, der har produceret polstermøbler siden 1963. Møbelvirksomheden oplever en øget efterspørgsel, og det resulterer nu investering på flere områder. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse til 365DESIGN.

I produktionslokalerne investerer virksomheden nu i et nyt skærebord, der skal bidrage til en øget produktionskapacitet. Derudover er Søren Lund Møbler også på udkig efter flere uddannede møbelpolstrere, som kan blive en del af produktionsholdet.

Også på salgssiden vælger møbelvirksomheden at opruste. Fra den 1. september 2020 er Anette Døssing ansat som Head of Sales med ansvaret for udviklingen af eksportmarkedet samt kontraktmarkedet i Norden. Ifølge Søren Lund Møbler er ansættelsen et vigtigt strategisk skridt for den videre udvikling af virksomheden.

”Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af Søren Lund-teamet, og jeg ser frem til at være tilbage blandt dedikerede kollegaer, nysgerrige kunder og produkter i topkvalitet. Det er en utrolig spændende opgave, som venter, og jeg glæder mig til at tage fat,” udtaler Anette Døssing.

Med Anette Døssing får Søren Lund Møbler en erfaren medarbejder på holdet. Anette Døssing har været i branchen i 20 år – en lang årrække som salgsdirektør hos Dauphin Scandinavia og senest som Sales Manager Contract hos Vipp A/S.

Foto: Anette Døssing, Søren Lund Møbler