Brancheforeningen Træ- og Møbelindustrien får nu ny direktør, der har været ansat i Dansk Industri de sidste 11 år.

Nytårsdag 2020 begynder Annette Christensen som ny direktør for brancheforeningen Træ- og Møbelindustrien. Det oplyser Dansk Industri på deres hjemmeside.

“Jeg ser meget frem til at være med til at gøre en forskel for de mange træ- og møbelvirksomheder i Danmark. Det er virksomheder, hvor design, det enestående råstof træ og købmandsskab går hånd i hånd, og som har spændende muligheder i en tid med fokus på bæredygtighed,” udtaler Annette Christensen, der i dag er ansat som souschef i Dansk Industris Regionalforeninger.

Annette Christensen har været ansat i forskellige stillinger i Dansk Industri i 11 år. Hun kom til foreningen i 2008 og begyndte sin karriere som chefkonsulent med ansvar for Dansk Industris arbejde med bedre infrastruktur.

“Vi mener, at Annette har de helt rigtige kompetencer og den rette erfaring til at styrke træ- og møbelvirksomhederne sammen med vores bestyrelse. Vi står over for en masse nye udfordringer og store muligheder med blandt andet den grønne omstilling. Det bliver en vigtig opgave for den nye direktør,” udtaler formand for Træ- og Møbelindustrien, Nils Knudsen, der desuden er adm. direktør for møbelvirksomheden Magnus Olesen A/S.