Endnu en måned er gået, og november blev en måned med flere bemærkelsesværdige rotationer på direktørgangene. Har får du et nedslag på nogle af de mest interessante jobskifter i branchen.

Norr11

Møbelproducent Norr11 bibringer flere nyheder fra direktørgangene i november. De har fået ny bestyrelsesformand og medinvestor i form af Erik Holm, tidligere Managing Partner i Maj Invest Equity. Erik Holm har mange års bestyrelseserfaring fra andre designvirksomheder såsom Muuto, Louis Poulsen og Ferm Living.

“Jeg ser frem til arbejdet med at videreudvikle Norr11 i tæt samarbejde med direktionen og den øvrige bestyrelse, hvor virksomhedens founder og hoveddesigner, Tommy Hyldahl, er en central person. Norr11 har gjort det rigtig godt de seneste år, og jeg ser et stort potentiale for yderligere ekspansion,” siger Erik Holm i en pressemeddelelse.

Foruden en ny bestyrelsesformand har Norr11 også styrket direktionen indefra med en ny to-personers direktion: CFO Ludvig Kjærulff og Sales & Commercial Director Iben W. Schwaner. De skal nu stå for ledelsen af designvirksomheden som henholdsvis CEO og Director of Business & Strategy.

“Vi har valgt en to-personers direktion, fordi de har et virkelig konstruktivt samarbejde og komplementerer hinanden på bedste vis. Vi tror på, at vi ved at gøre det på denne måde kan bibringe organisationen endnu mere slagkraft,” siger Erik Holm.

TCM Group

Køkkenselskabet TCM Group, der står bag Svane Køkkenet, Nettoline og Tvis Køkken, skal på udkig efter en ny finansdirektør. Mogens Elbrønd Pedersen har besluttet at fratræde sin stilling. Det er dog en sag om rettidig omhu, da han først forlader sin post ved majs udgang i 2023, eller når en passende efterfølger kan tiltræde.

”Efter otte års bidrag til udviklingen i TCM Group har Mogens Elbrønd Pedersen besluttet at fratræde sin stilling for at søge nye udfordringer i en stilling uden for køkkenbranchen,” fortæller TCM Group i en pressemeddelelse.

Society of Lifestyle

Efter Martin Skov Hansen valgte at fratræde sin stilling som CEO i Society of Lifestyle, er der skel en del omrokeringer i multibrandhuset i Ikast. Det har blandt andet betydet, at virksomheden har fået ny bestyrelsesformand. Dion Eriksen er tiltrådt og bidrager med 25 års erfaring i bestyrelsesarbejde og strategisk ledelse.

”Jeg er forretningsmand men frem for alt en ildsjæl, og jeg ser mig selv i en virksomhed som Society of Lifestyle, der er bygget på iværksætterånd og passion. Samtidig er det også en spændende virksomhed i stor udvikling, hvor jeg ser et kæmpe uforløst potientiale, som jeg glæder mig til at være med til at forløse og fortsætte vækstrejsen i både ind- og udland,” fortæller Dion Eriksen i en pressemeddelelse.

I samarbejde med ejergruppen, der består af søskendeflokken Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, er det en af Dion Eriksens visioner, at skarprette Society of Lifestyle til en mere international virksomhed.

Foto: Unsplash