Ejerleder Joakim Lassen har netop fået overrakt PwC, Danske Bank og Finans’ Temapris 2021, der i år har fokus på bæredygtighed.  

Kåringen af Årets Ejerleder 2021, som PwC, Dansk Erhverv og Finans står bag, løber af stablen i disse uger.

Møbelmanden Karl-Henrik Lysgaard, der driver virksomheden 2-Connect, løb med prisen i Midt- og Vestjylland, og nu er endnu en profil fra møbelbranchen med i præmieopløbet.

For femte gang overrækkes en temapris, der går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema bæredygtighed. Temaprisen 2021 på Fyn går denne gang til Montana Furniture A/S og ejerleder Joakim Lassen for virksomhedens arbejde med at skabe en mere bæredygtig fremtid både miljømæssigt, socialt og ledelsesmæssigt.

”Temaprisen går til Joakim, som er en ejerleder med en stærk funderet bevidsthed om miljøet. Med et konstant fokus på bæredygtige forbedringer i produktionen og administrationen arbejder han hele tiden på at optimere Montana Furnitures klimaaftryk. Joakim tager virksomhedens miljøansvar alvorligt og har gjort det gennem mange år. Montana Furniture har siden 1992 indleveret grønne regnskaber,” siger Mikael Johansen, partner i PwC i Odense i en pressemeddelelse, og fortsætter:

“For Joakim er bæredygtighed ikke noget, man snakker om, det er noget, man gør. Ejerlederen vil miljøet og arbejder derfor meget målrettet med at blive en endnu grønnere virksomhed, hvorfor også bæredygtighed indgår i deres løbende rapportering med specifikke måltal for, hvordan målsætningerne opfyldes.”

At netop Montana Furniture gør sig fortjent til prisen, skyldes blandt andet, at de er en af de første danske virksomheder, der bruger ‘vugge til grav-analyser’. Derudover har virksomheden produktion i Danmark og er certificeret med EU Ecolabel, The Indoor Climate Label og ISO 14001, lyder forklaringen fra PwC, Dansk Erhverv og Finans.

 

Foto: Fra overrækkelsen af Temaprisen 2021 på Fyn, Joakim Lassen