Den tidligere administrerende direktør hos møbelproducenten BoConcept er nu blevet bestyrelsesformand hos danske Frandsen Group.

I september 2017 fik den danske møbelproducent BoConcept ny administrerende direktør, hvor hollandske Anton van de Putte afløste Torben Paulin, der besad posten i 5 år. Hollænderen kom fra en stilling som direktør i virksomheden Stokke, som blandt andet er kendt for sine børnesenge.

Nu er Torben Paulin indtrådt som bestyrelsesformand hos den danske belysnings- og designvirksomhed Frandsen Group i Horsens.

Læs også: Stor møbelkoncern skifter direktør

“Jeg er både stolt og ydmyg over valget til Frandsen Groups bestyrelse. Virksomheden er i en rigtig spændende og flot udvikling, og jeg glæder mig til at deltage i dette arbejde sammen med familien, medarbejderne og bestyrelse,” udtaler Torben Paulin i en pressemeddelelse.

Udover formandsposten hos Frandsen Group er Torben Paulin bestyrelsesmedlem i Zefyr Invest samt Skovdyrkerforeningen Syd.

Torben Paulin er ansat som CEO i NDI Group A/S, som er nordens største dækgrossist og detaillist med en omsætning på omkring 2 mia. kroner.