Broste Copenhagen køber majoritet af designvirksomhed

Design- og interiørvirksomheden Broste Copenhagen køber majoriteten af designvirksomheden Kristina Dam Studio med henblik på yderligere global vækst.

Broste Copenhagen har gennem de sidste år gennemgået en spændende udvikling og leveret imponerende regnskaber, der vidner om en virksomhed i vækst. Og vækstrejsen er ikke slut endnu.

I en pressemeddelelse skriver Broste Copenhagen, at de netop har købt majoriteten af designvirksomheden Kristina Dam Studio, der blev grundlagt af designer Kristina Dam tilbage i 2014.

Kristina Dam ansættes som Brand- og Design Director for begge brands, mens Broste Copenhagens adm. direktør og partner, Kim Larsen, fremadrettet bliver direktør for begge selskaber.

I kraft af sin nye stilling som Brand- og Design Director, bliver Kristina Dam en bærende kraft i Broste Copenhagens igangværende udvikling fra lysgrossist til et moderne og internationalt møbel- og interiørhus. Grundlæggende for den nye konstellation er at skabe vækst på det globale marked, hvor Kristina Dam ligeledes får til ansvar at videreføre og udvikle begge virksomheders designudtryk, der fortsat vil være forskelligartede.

”Jeg har stor respekt for Kristina Dams evne til at designe unikke produkter med et helt distinkt dna, og den egenskab skal vi bygge videre på i begge virksomheder, så vi kan differentiere os yderligere i et konkurrencepræget marked”, udtaler adm. direktør Kim Larsen og tilføjer, at Broste Copenhagen vil være medvirkende til at styrke brandet Kristina Dam Studio med sine mange års erfaring indenfor logistik, produktion, salg og produktudvikling.