Når det københavnske møbelbrand flytter showroom, er det ikke kun til en bedre lokation, men også i selskab med to udenlandske designvirksomheder.

Torsdag 24. august står den på grand opening, når møbelproducenten Please Wait to be Seated slår dørerne op til deres nye showroom på Store Kongensgade 114 i København. Den centrale adresse byder på hele 320 m², som den danske designvirksomhed dog ikke får for sig selv.

Please Wait to be Seated har nemlig indgået et særligt samarbejde om at dele de nye omgivelser med den hollandske gulvproducent Senso samt schweiziske V-Zug, der producerer innovative husholdningsapparater.

Ifølge Peter Mahler Sørensen, der er CEO hos Please Wait to be Seated, er der klare forventninger om, at den nye lokation kan lokke flere besøgende til, fordi virksomhedens showroom nu ligger i gadeplan.

“Vi flytter fra Frederiksgade 1 og får ikke kun mere plads, men også en væsentlig mere tilgængelig beliggenhed. Vores gamle showroom lå på første sal, og der er stor forskel på at have et showroom på første sal og et showroom i gadeplan. Det bliver meget lettere for besøgende at stikke hovedet indenfor, da de ikke længere skal forbi en dørtelefon og op ad en trappe. Dermed er det nye showroom først og fremmest et forsøg på at understøtte vores forretning yderligere gennem større synlighed,” fortæller han til 365DESIGN.

Til gavn for hinanden

Peter Mahler Sørensen forklarer videre, at det nye bofællesskab med Senso og V-Zug både bunder i fælles værdier, men også i troen på, at de tre brands kan styrke hinanden indbyrdes.

“Det er også Senso og V-Zugs showroom, og det er en stor fornøjelse at have deres produkter og deres kompetencer omkring os i hverdagen. Begge brands ligger rigtigt i markedet, og vi har også fælles målgrupper såvel som værdisæt. Vi går alle ind for produkter, der har en lang holdbarhed, og vi har alle tre en seriøs bæredygtighedsagenda. Det har vi fundet sammen om, og så er jeg overbevist om, at vi også kan få gavn af hinanden. Please Wait to be Seated er formentlig mere kendt end de to andre her i Danmark, men til gengæld er der ingen tvivl om, at de to andre brands globalt står stærkere, end vi gør. Dermed er der helt klart et et afsæt, der gør, at vi kan få stor glæde af hinanden,” udtaler han til 365DESIGN.

Foto: Please Wait to be Seated