Designmessen Neocon har netop uddelt priser til årets bedste design. Her er dansk design øverst på podiet i kategorien ‘bæredygtigt produkt’.

Ø Stolen er designet i 2020 af Øivind Slaatto for møbelproducenten Magnus Olesen. Stolen blev designet med fokus på minimale transportomkostninger, stableevne, længst mulig levetid og unikt design. Ø Stolen kan blandt andet skilles ad, så delene kan genanvendes, og så kan samtlige komponenter afleveres hos Magnus Olesen, der genbruger materialet.

Magnus Olesen på det amerikanske marked

Foruden en prestigefuld pris i USA har Magnus Olesen også fået sig et nyt samarbejde på det amerikanske marked. OFS, der er en af de største kontraktmøbelproducenter i landet, skal markedsføre Magnus Olesens produkter i USA.

“For Magnus Olesen har det amerikanske marked altid været interessant. Gennem tiden har vi leveret en række betydelige projekter på det amerikanske marked, og med samarbejdet med OFS har vi fundet den helt rigtige partner, som vil blive i stand til at sælge og markedsføre vores produkter struktureret på markedet,” siger Nils Knudsen, ejer og CEO ved Magnus Olesen.

Den amerikanske virksomhed varetager 16 showrooms i USA.
Foto: Magnus Olesen