I efteråret 2022 slår den første butik dørene op på den anden side af jorden i Singapore. Åbningen skal styrke repræsentationen af New Scandinavian Design i samarbejde med Design Collection Denmark.

Bolias første butik i Asien får adresse i Tiong-Bahru-enklaven, som er i hjertet af Singapore. Denne lokation er den første af i alt to planlagte butiksåbninger i millionbyen.

Det er partnerskabet med Design Collection Denmark, der gør det muligt for Bolia at åbne flere butikker i Stillehavsregionen, da de har en stærk tilstedeværelse i området med hovedkontor i netop Singapore, men også kontorer i Danmark og Australien, hvor det også er planen, at Bolia skal åbne butik i 2023 med adresse i Melbourne.

”Vi er begejstrede for vores stærke samarbejde med det erfarne team bag Design Collection Denmark og over de spændende forretningspotentialer, der ligger foran os i det asiatiske Stillehavsmarked. Vi er ivrige efter at dele vores passion for nyt skandinavisk design, inspirerende interiører og bæredygtige løsninger – og ivrige efter at åbne den første ud af mange nye eksklusive Bolia-butikker, begyndende med Singapore i løbet af efteråret,” siger Lars Lyse Hansen, administrerende direktør for Bolia International A/S.

I dag har Bolia 77 butikker fordelt i Skandinavien, Tyskland, Belgien, Holland, Frankrig, Østrig, Schweiz og Luxembourg samt webshops i yderligere 30 Europæiske lande. På verdensplan har designvirksomheden 600 forhandlere fordelt på mere end 50 lande.

 

Foto: Bolia