Produktionen er indstillet, og alle medarbejderne er sendt hjem. Det er den nuværende situation for det danske møbelfirma At-Bo Furniture A/S.

Det danske møbelfirma At-Bo Furniture A/S, som er specielt kendt for sine håndbyggede træreoler, er gået konkurs. Virksomheden er taget under konkursbegæring ved Skifteretten i Roskilde.

Trods to kapitalindsprøjtninger i 2018 på i alt 3,5 mio. kroner fra ejerne, har det ikke været nok til at redde At-Bo Furniture A/S fra at gå konkurs.

Det er anden gang inden for fem år, at At-Bo Furniture går konkurs. I sommeren 2014 gik møbelvirksomheden konkurs for første gang, hvor virksomheden efterfølgende blev genoprettet med nyt navn, nye ejere og ny ledelse.

Det er ifølge adm. direktør og medejer af At-Bo Furniture, Henrik Lykke Appelquist, manglende tålmodighed i ejerkredsen, der i sidste ende førte til konkursbegæringen. I en mail, som direktøren har sendt til Finans, forklarer han, at At-Bo Furniture var tæt på at rejse den nødvendige kapital.

“Investorerne satte imidlertid nogle betingelser for deres fortsatte investering, som selskabet ikke var i stand til at kunne indfri på kort sigt,” lyder forklaringen.