Dansk interiør– og designbrand er ude med deres første udendørskollektion, der supplerer deres indendørskollektion i udtryk og materialer.

Interiørbrandet Vipp, der nok i særdeleshed er kendt for deres pedalspande, har lanceret en udendørskollektion.

Kollektionen hedder Open Air og har ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden en dobbeltbetydning: Det referer naturligvis til udendørs brug, men også til den luftighed, der understøttes af designets lette udtryk, bløde former og holdbare materialer.

“Vi har sprøjtet en dosis frisk luft ind i Vipps mere end 80 år gamle designfilosofi og har skabt en sofistikeret og raffineret udendørsmøbelkollektion, der forstærker udendørsoplevelsen,” siger Kasper Egelund, CEO og 3. generation Vipp-ejer.

Open Air-kollektionen omfatter en stol, et spisebord, en loungestol, loungeborde og sofaer. Udendørsmøblerne er inspireret af Vipps allerede eksisterende indendørskollektion, der består af møbler i tidløst design i støbt metal.

Udendørskollektionen er produceret i et stærkt letvægtsaluminium i en grå nuance samt nye materialer som rattan, teaktræ og tekstiler, der egner sig til udendørs brug.

Vipps Open Air-kollektion er tilgængelig fra februar 2023 undtagen sofaer, der er tilgængelige fra marts 2023.

Foto: Vipp