Den midtjyske virksomhed har på 10 år udviklet sig fra et designprojekt til et designunivers til hele den moderne familie. 

2022 er et særligt år for Oyoy Living Design, for i år er det 10 år siden, at den danske designer Lotte Fynboe stiftede designbrandet. Det hele startede med et designprojekt på Teko i Herning, hvor hun skabte hængeskålen ’Pif Paf Puf’ i forbindelse med sin uddannelse i interiør– og møbeldesign. Flere design kom til, og det blev startskuddet til Oyoy Living Design, som blev stiftet den 12. januar 2012. 

“Jeg har altid elsket den kreative proces, lege med farver og materialer. Min stil har ofte været anderledes og mere eksperimenterende end de fleste. Hver gang jeg ser et designprodukt, har jeg altid haft en holdning til, hvordan man kan lave det mere legende og anderledes,” lyder det fra stifter Lotte Fynboe i en pressemeddelelse.

I 2014 blev børnelinjen ‘Oyoy Mini’ føjet til branduniverset som en naturlig forlængelse af ‘Oyoy Living’-kollektionen. I dag fremstår Oyoy Living Design som et designunivers til hele den moderne familie med fokus på klassiske, simple og tidløse design.

 

Masser af jubilæumsaktiviteter

I anledningen af 10-års jubilæet har Oyoy Living Design planlagt en masse spændende aktiviteter i 2022, ligesom der også vil blive lanceret nye kategorier og et nyt spændende sub-brand. Designbrandet løfter sløret for SS 22-kollektionen i dag den 12. januar – på 10-års dagen for grundlæggelsen af Oyoy Living Design.

Lotte Fynboe har fra starten vidst, at hun ikke skulle forblive direktør i Oyoy Living Design, og hun valgte derfor i august 2018 at få Søren Anker Hansen med ombord som medejer og administrerende direktør, så hun i højere grad kunne fokusere på den kreative proces og produktudvikling.

 


Stifter Lotte Fynboe og administrerende direktør Søren Anker Hansen

 

Oyoy Living Design sælger i dag sine produkter til over 3.000 kunder på mere end 45 markeder gennem design- og livsstilsbutikker samt online platforme. Stifter Lotte Fynboe glæder sig over den udvikling og vækst, som Oyoy Living Design har oplevet igennem de sidste 10 år:

“Det startede som et køkkenprojekt for 10 år siden, hvor jeg sad og knyttede knuder til produktionen mellem stabler af papkasser. Jeg havde ikke turde drømme om, at virksomheden ville vækste til knap 20 kollegaer og med en afsætning til over 45 markeder 10 år efter. Med den fart virksomheden har haft på de sidste 10 år, er jeg spændt på hvad fremtiden vil bringe.”

 

 

Foto: Oyoy Living Design