Designvirksomheden Brdr. Krüger er gået sammen med lampevirksomheden Nuura om at åbne et nyt showroom på Bredgade i København.

Den danske lampevirksomhed Nuura, der for blot et par måneder siden indleverede sit første helårsregnskab, er blevet belysningspartner i designvirksomheden Brdr. Krügers nye showroom i Bredgade i København. Det oplyser Nuura i en pressemeddelelse.

“Hos Nuura ønsker vi at sprede lys og glæde, og vi har hele tiden ønsket at skabe et magisk univers for omverdenen. Da Brdr. Krüger spurgte os, om vi ville være belysningspartnere i deres showroom, skulle der derfor ikke meget betænkningstid til,” udtaler adm. direktør i Nuura, Nadia Lassen, og fortsætter:

Brdr. Krueger

”Selv om Brdr. Krüger på mange måder adskiller sig fra Nuura, så er der alligevel mange lighedspunkter, herunder håndværk og kvalitet. Og så elsker vi tanken om at give en fuldendt designoplevelse til de besøgende, der kommer forbi.”

Det nye showroom har til huse i lokaler, der tidligere har tilhørt en antikvitetetsforhandler og ligger ved siden af indgangen til Odd Fellow Palæet. Det har derfor været vigtigt for de to virksomheder at istandsætte lokalerne med respekt for historien og omgivelserne, lyder det i pressemeddelelsen.