Herningvirksomheden Egetæpper kunne i går vende hjem med en ærefuld pris efter at have deltaget på dette års byggeindustri-konference Nordbau i Tyskland.

Egetæpper blev hædret for sit bedst sælgende produkt – den 100 procent bæredygtige tæppeflisekollektionen Reform Memory Ecotrust, da de deltog i den tyske byggeindustri-konference Nordbau. Deltagelsen resulterede i en ’Circularity City Product Award’.

I konkurrencen, der var målrettet tyske og nordiske virksomheder, skulle seks finalister præsentere deres bæredygtige produkter foran en jury. Juryen var særligt begejstrede for Egetæppers reduktion af CO2-udledning, der er faldet med hele 53 procent siden 2007. Ydermere var juryen imponeret over tæppets kommercielle potentiale, virksomhedens cirkulære ressourcetilgang i produktionen og efterbrugsfasen af tæppeflisen.

Med den ærefulde pris følger et bidrag på 400 euro til en messe efter eget ønske samt en præsentation af produktet på C40 Mayor Summit i København i oktober 2019.

Til det globale topmøde deltog borgmestre fra verdens 40 største byer, som alle vil prøve at opnå målet i Parisaftalen om at begrænse temperaturstigning til maksimalt 1,5 grader.