Brian Djernes, ejer og leder af dansk designfirma fra Fyn, vinder Årets Ejerleder 2019.

Det er ejer og leder Brian Djernes af Cane-line, som har erhvervet titlen som Årets Ejerleder 2019 på Fyn. Det er blandt andet ud fra filosofien, at ’tryghed skaber innovation’, at brancheprofilen fik tildelt den fornemme pris.

”Brian er en inkarneret ildsjæl, som med stor passion for design og innovation har opnået tocifrede vækstrater i Cane-line de seneste tre år og skabt stor konkurrencekraft for virksomheden. Han er fremsynet og visionær og formår samtidig at sætte nogle klare og ambitiøse mål og en tydelig retning, som alle i virksomheden arbejder hen mod,” fortæller partner i PwC i Odense Mikael Johansen til Ritzau og tilføjer:

”Brian lægger vægt på, at der skal være stor selvstændighed i jobbet for alle medarbejdere, som ofte får ansvar, der går ud over deres jobprofil. Det giver den enkelte mulighed for at udvikle sig, samtidig med at det er tilladt at begå fejl. Brians filosofi lyder, at ”Tryghed skaber innovation”, og han formår derigennem at motivere sine medarbejdere til at løfte virksomhedens vision i fællesskab.”

 

Respekt for samfund og miljø

Med filosofien ’tryghed skaber innovation’ har Brian Djernes skabt en arbejdsplads, hvor produktudvikling og nytænkning foregår med respekt for både miljø og mennesker. Ifølge Lars Holm, der er centerdirektør for Nykredit, er det også en af årsagerne til, hvorfor Brian Djernes er kåret til Årets Ejerleder 2019 på Fyn.

”Brian Djernes formår at få design og produktion til at følge social ansvarlighed. Det gør han blandt andet gennem en lang række CSR-projekter, som har resulteret i internationale certificeringer. Dette vidner om, at Brian som ejerleder evner at tænke langsigtet og ud over egen forretning, samtidig med at han skaber vækst og udvikling her og nu,” fortæller Lars Holm.

Cane-line, som har hovedsæde i Rynkeby på Fyn, er den første danske virksomhed, der både har opnået certificeringerne ISO 14001 (miljø) og SA 8000 (social ansvarlighed).