Det danske møbelbrand Please Wait to be Seated lancerede en ny serie af barstole på forårets møbelmesse i Milano. Kort tid efter messen fulgte en større bestilling fra USA.

I en pressemeddelelse fra det københavnske møbelbrand Please Wait to be Seated, fortæller virksomhedens adm. direktør, Peter Mahler Sørensen, at de oplever stor interesse omkring deres nye serie af barstole, Tubby Tube. Det er efter deltagelsen på møbelmessen i Milano, at salget af den nye serie barstole har sat speederen i bund – blandt andet med kurs over Atlanten. Et større amerikansk pladeselskab ved navn Roc Nation, der er grundlagt af rapperen Jay-Z, har nemlig købt Tubby Tube barstolene.

”De første Tubby Tube barstole er nu landet i Los Angeles, og vi glæder os over den effekt, vores messeoptrædener i foråret 2019 har haft på vores internationale afsætning,” fortæller Peter Mahler Sørensen.

Møbelvirksomhedens adm. direktør fortæller ydermere at den nye serie af barstole oplever stor interesse fra flere internationale interiørarkitekter. Ifølge Peter Mahler Sørensen har markedet for barstole længe været præget af de samme fire eller fem forskellige barstoledesign, men at tiden nu er moden til at afprøve noget nyt, hvilket giver plads til nye spillere som Please Wait to be Seated. Om den store interesse udtaler Peter Mahler Sørensen:

”Jeg vurderer, at det tildeles skyldes, at Tubby Tube barstolene er designet af den britiske designkomet Faye Toogood, at formgivningen er markant og prisen fornuftig.  Det har givet os blod på tanden, og vi forventer at lancere endnu en barstol-serie i januar 2020 på IMM-messen i Köln.”