Ferm Living indgår partnerskab med ny investor

Til at sætte yderligere skub i væksten har Ferm Living indgået partnerskab med en ny kapitalfond, som bliver majoritetsejere af den danske designvirksomhed.

Siden Trine Andersen grundlagde Ferm Living tilbage i 2006, har virksomheden udviklet sig markant – både i sortimentet, virksomhedens størrelse og udbredelse og ikke mindst de økonomiske resultater.

Nu tager den danske designvirksomhed, stadig med Trine Andersen og Peter Vedel i spidsen, hul på et nyt kapitel. Fredag den 18. december kunne Ferm Living nemlig oplyse, at de har indgået et nyt partnerskab med den danske kapitalfond Maj Invest Equity, der nu er majoritetsejere af virksomheden.

“Vi oplever stor global interesse for vores design, og vores ambition er at fortsætte denne positive vækst, som vi har skabt internationalt. Med Maj Invest Equitys erfaring og kompetencer ombord får vi nu den helt rigtige partner til at hjælpe os videre med at udvikle Ferm Living. Vi ser frem imod et nyt partnerskab med et godt sammenfald af værdier i 2021,” lyder det fra virksomhedens CEO, Peter Vedel, i en pressemeddelelse.

Designbrandet, der i dag forhandles i mere end 60 lande, har de sidste år oplevet en betydelig vækst, hvilket har vist sig både i omsætningen og indtjeningen. Det vækker stor glæde hos grundlæggeren.

“Ferm Living har vokset sig til et stærkt og internationalt designbrand med et stort community af følgere. Vi er enormt glade og stolte over at kunne fortsætte med at udvikle den virksomhed, som vi sammen med vores fantastiske kollegaer har skabt. Partnerskabet med Maj Invest Equity vil hjælpe os med at fortsætte denne rejse, hvor vi gør det, som vi er bedst til: At inspirere vores kunder og skabe kollektioner af møbler, accessories og belysning til alle rum i hjemmet – på en større og mere international scene,” lyder det fra Trine Andersen.

Maj Invest, som blandt andet har investeringer i møbelvirksomheden Wendelbo, har fulgt med på sidelinjen hos Ferm Living i mange år og er imponeret over den positive udvikling i virksomheden.

”Ferm Living har, med Trine og Peter i spidsen, opbygget en vækstorienteret og skalérbar designvirksomhed med et meget stærkt brand. Dette er en branche, vi kender rigtig godt, og vi ser et endnu større potentiale for Ferm Living, som vi meget gerne vil bidrage til at realisere i tæt partnerskab med Trine, Peter og resten af teamet,” fortæller direktør i Maj Invest, Thomas Riis.

Med den nye investor ombord slutter rejsen med den belgiske kapitalfond Vendis Capital, som blev en del af Ferm Living i 2016. Ifølge Børsen ejer Trine Andersen nu 25 procent af aktierne i selskabet.

Foto: Ferm Living, Trine Andersen og Peter Vedel