Stor vækst i Tyskland får det danske designbrand til at udvide virksomheden ved at tage tysk salgsagentur under egne vinger. Samtidig åbner Ferm Living op for et nyt showroom og kontor i Hannover. 

Vores tyske naboer er vilde med produkterne fra Ferm Living. Så vilde, at det danske designbrand har oplevet stor vækst i Tyskland og nu har besluttet at udvide sin tilstedeværelse yderligere på markedet.

Udvidelsen indebærer, at det tyske salgsagentur Agentur Pedersen bliver en del af Ferm Living, samtidig med at designbrandet åbner et nyt showroom og kontor i Hannover i det nordlige Tyskland.

Adm. direktør hos Ferm Living, Peter M. Vedel, forklarer, at Tyskland altid har været et vigtigt marked, som i 2019 blev det største marked for designbrandet.

“Fremover spiller Tyskland fortsat en ledende rolle og forventes at stå for en væsentlig del af vores vækst. Derfor mener vi, at nu er det rigtige tidspunkt for os til yderligere at investere i markedet med vores egen organisation og lokale showroom for at yde endnu bedre service til vores engrospartnere,” forklarer direktøren.

 

Som at komme hjem

Fra den 1. september 2021 slår det nye showroom dørene op. Kreativ direktør og stifter af Ferm Living, Trine Andersen, forklarer om tankerne bag at skabe et hjemligt showroom med den rettet atmosfære:

“Vi er en designdrevet virksomhed, der designer, udvikler og producerer møbler, belysning og tilbehør. En væsentlig del af det, vi gør, er imidlertid også at inspirere og fremme stemninger og følelser forbundet med vores produkter. Designet af showroomet i Hannover gør det muligt for os at give de besøgende den unikke følelse af at ‘komme hjem’ til Ferm Living.”

I det nye showroom i Hannover bliver de besøgende mødt at Ferm Livings velkendte bløde farvetoner, der ifølge Trine Andersen får showroomet til at føles som et moderne hjem.

Foto: Ferm Living