To af de største multibrandhuse inden for køkken, borddækning og livsstil smelter sammen og vil fremadrettet være under fælles ledelse.

De to selskaber F&H og Thuesen Jensen er blevet samlet under F&H Group A/S. Fusionen er trådt i kraft med omgående virkning og kommer i kølvandet på et udfordrende 2022, hvor der har været behov for at effektivisere og trimme organisationen, lyder det i en pressemeddelelse fra koncernen.

F&H Group vil stadig være til stede med både salgs- og indkøbsteams i Glostrup, hvor Thuesen Jensen har haft kontor indtil nu. Men alle vil fremover have reference til hovedkontoret i Viborg. Det betyder også, at flere stillinger med dobbeltfunktioner er blevet nedlagt. Det gælder blandt andet sælgere, merchere og kundecenter, hvor der er opsagt 19 medarbejdere, men også den hidtidige leder af Thuesen Jensen, kommerciel direktør Martin B. Larsen, er blevet fritstillet.

Desuden er både indkøbs- og salgsorganisationen i F&H Group blevet omorganiseret, så de mange brands nu er opdelte i koncernens gennemgående koncept ’Kitchen, Living, Dining’.

Det store multibrandhus har nu mere end 40 brands under sin paraply.

Foto: F&H Group