Den midtjyske grossistvirksomhed F&H åbner 900 m2 stort ’KitchenLivingDining’ showroom i København.

På Niels Hemmings Gade i midten af København åbner F&H i efteråret 2019 nyt  showroom. Det er F&H’s første showroom uden for hovedkontoret i Viborg. Åbningen af showroomet sker som et led af en større strategi, der har fokus på udvidelse af egne brands og eksport.

”Vi har brug for at kunne præsentere vores egne brands på en lokalitet, der yder dem optimal eksponering, og samtidig er lettere tilgængelig for udenlandske kunder, pressen, bloggere med flere,” siger CEO Knud Lomborg fra F&H of Scandinavia i en pressemeddelelse.

F&H, der blandt andet råder ejerskabet af Södahl, Zone Denmark, Villa Collection og indgår partnerskab med blandt andet Jamie Oliver, Mette Blomsterberg og 20 andre bolig- og interiørbrands, vil blandt andet bruge det nye showroom til at danne rammen for fremtidige events.

”Vi vil selvfølgelig benytte os af partnerskabet med blandt andet Mette Blomsterberg, Claus Holm og Christian Bitz til at skabe events og demonstrationer i butikken,” fortæller Knud Lomborg.

Det 900 m2 showroom, der er placeret tæt på Købmagergade, fordeles på to etager. F&H forventer at åbne showroomet i efteråret 2019.