Som en del af en ambitiøs international vækststrategi har Fritz Hansen åbnet endnu et showroom i Tyskland.

Den 30. juni 2022 slog Fritz Hansen dørene til endnu et nyt showroom i Tyskland – denne gang i Münchens historiske centrum.

“Tyskland er et strategisk vigtigt fokus for Fritz Hansen. Vi investerer massivt i regionen med åbningen af showroomet i München, og ansættelsen af lokalt personale er noget, der markerer et væsentligt skridt fremad i vores overordnede vækststrategi,” fortæller Lars Hardboe Galsgaard, Executive VP of Sales & Brand Management hos Fritz Hansen i en pressemeddelse.

Bygningen er i klassicistisk stil og kan dateres tilbage til 1768. Lokalerne blev nænsomt restaureret i 2013, hvormed mange deltaljer fra fortiden er bevaret.

Fritz Hansens nye showroom i München

Det nye showroom er inddelt i interaktive zoner, der repræsenterer flere af de forskellige brands, der hører hjemme under Fritz Hansens paraply: Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, KAISER idell og Skagerak.

“Vores showroom i München er en meget efterspurgt ressource for lokale arkitekter, designere og partnere til at opleve de ikoniske designmøbler i et rum dedikeret til Fritz Hansen. Vi mener, at det nye showroom er det perfekte rum til at hjælpe os med at yderligere at etablere vores tilstedeværelse i regionen,” siger Michael Groth, Head of DACH, Fritz Hansen.

I showroomet kan man også opleve Fritz Hansens traditionsrige historie skildret som vægmaleri med en tidslinje samt et oplevelseslaboratorium, der viser håndværket bag fremstillingen og monteringen af Fritz Hansens møbler. Derudover er der også udstillet usamlede elementer, stofprøver og materialer til flere af Fritz Hansens designklassikere, så besøgende kan opleve kvaliteten og håndværket på tæt hold.

Foto: Fritz Hansen