I samarbejde med Aarhus Kommune og Growing Trees Network Global skal Holmris B8 rejse en ny skov med 30.000 træer i Hasselager.

Mellem Genvejen og et kommende boligområde i Hasselager skal Aarhus Kommune, Growing Trees Network Global og Holmris B8 rejse en ny skov på 15 hektar. De første 15.000 træer bliver plantet i april 2020. Det skriver Aarhus Kommune.

For Holmris B8, der startede som et savværk i 1914 med egen skov i baghaven og genplanting som kernepricip, er bæredygtighed en integreret del af møbelproducentens DNA. Det kommer derfor naturligt for dem at medvirke i projektet.

”Ansvarlighed er vores arv. Derfor hænger træplantningen også godt sammen med resten af vores forretningsstrategi. Vores største materialeforbrug er træ, og det arbejder vi målrettet med at balancere, så vi påvirker klimaet mindst muligt. Skovens formål er derfor især miljøhensyn ved at optage CO2 og bidrage til grundvandssikring – og så kan den jo bruges af alle borgere. Det er vi meget stolte af,” siger Henrik Holmris, CEO i Holmris B8, i en pressemeddelelse.

Hver gang Holmris B8 sælger et kontormøbel, vil skoven vokse med fem træer. Skoven ender med et samlet areal på 15 hektar, hvilket svarer til 21 fodboldbaner.