De to selvstændige forretningsenheder, Jysk Nordic og Dänisches Bettenlager, skal slås sammen under forretningen og navnet Jysk.

Efter længere tids overvejelser har familien bag Lars Larsen Group besluttet, at Jysk Nordic, der driver 1.287 butikker i 20 lande, og Dänisches Bettenlager, som varetager 1.283 butikker i syv lande, skal samles under én og samme forretning.

Den velovervejede beslutning sker i håb om at styrke forretningen.

”Vi har vurderet, at ét samlet Jysk har større styrke og dermed bedre mulighed for fremtidig succes i et marked, der generelt er præget af færre, men større konkurrenter,” siger bestyrelsesformand Lars Larsen i en pressemeddelelse.

Det er den erfaringsrige, Jan Bøgh, som har stået i spidsen for Jysk Nordic i 20 år, der skal varetage opgaven som direktør for den nye samlede enhed.

”Efter 24 år i Jysk og 20 år som CEO for Jysk Nordic har jeg selvfølgelig et meget indgående kendskab til den del af forretningen. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at blive endnu klogere på Dänisches Bettenlager og dermed sikre, at den nye fælles virksomhed kommer til at bestå af det bedste fra de to verdener,” siger Jan Bøgh, der ser frem til at bringe de to enheder sammen under ét Jysk.

 

Hovedkontor i Brabrand

Det bliver det nuværende kontor i Brabrand, som i fremtiden skal danne rammen for det samlede Jysk hovedkontor. Dänisches Bettenlagers nuværende hovedkontor i Handewitt forbliver også kørende som hidtil.

”Det er meget vigtigt, at vi beholder de mange dygtige medarbejdere fra Dänisches Bettenlager, som har en enorm viden og kompetence. Helt grundlæggende handler sammenlægningen ikke om at skære ned, men derimod om at opnå de fordele, det giver, at kunne slå det bedste sammen fra to forskellige organisationer,” fastslår Jan Bøgh.