Fredag den 1. oktober 2021 åbner køkkenbrandet op for sin nye flagskibsbutik i hjertet af København. Målet er klart, forklarer direktøren: ”Vi ønsker at placere os sammen med eliten i den danske møbel- og interiørbranche.”

Alle sejl er blevet sat ind, når det danske køkkenbrand Svane Køkkenet slår dørene op til sin nye flagskibsbutik ved Kongens Nytorv fredag den 1. oktober 2021.

På to etager på Gothersgade 12 kan de besøgende se frem til at opleve Svane Køkkenets stærkeste design akkompagneret af dansk møbel- og belysningsdesign.

Adressen på den nye flagskibsbutik er med til at sikre køkkenbrandet en placering i Københavns centrum. Ifølge brandet er placeringen en klar strategi om at ligge side om side med andre kendte livsstilsbutikker og designbrands.

”Som ét af de bedst kendte køkkenbrands i Danmark, ønsker vi at placere os sammen med eliten i den danske møbel- og interiørbranche. Med flagskibsbutikken kan vi skabe en international stemning og oplevelse omkring vores bedste design,” siger kædechef Michael Oversø i en pressemeddelelse.

Fronten af flagskibsbutikken på Gothersgade 12

 

Designbrands er en del af oplevelsen

Netop ønsket om at mingle med møbel- og designbrands forstærkes yderligere gennem samarbejdsaftaler med to danske designbrands – Nuura Lighting og Kristina Dam Studio.

Produkter fra de to brands indgår som en del af indretningen for at skabe den helt rette helhedsoplevelse.

”Vores ambition er at præsentere dansk design, når det er bedst og mest innovativt. Derfor har vi inviteret to nyere designbrands med indenfor,” fortæller Kim Nielsen, der er salgschef for den nye flagskibsbutik, den eksisterende på Gl. Kongevej på Frederiksberg samt de to sjællandske butikker i Hillerød og Roskilde. Alle butikkerne ejes af franchisetageren i København, Thomas Kofoed.

 

Ikke blot en traditionel køkkenbutik

Bag indretningen af den nye flagskibsbutik står Kim Nielsen og Rolf Birk, arkitekt MAA. De har hentet inspirationen fra internationale retailere for at skabe en mere unik og anderledes oplevelse end i en normal køkkenbutik.

”Stemningen og stilen er meget anderledes end i traditionelle køkkenbutikker. For det første har vi udvalgt de bedste serier. For det andet har vi tænkt alle elementer, også bygningen, ind i et rumdesign med fokus på æstetik og design,” siger Rolf Birk.

Stylingen af lokalerne har konceptdesigner og stylist Line Sejersen fra Mood N’Room stået for.

Svane Køkkenet er en del af køkkenkoncernen TCM Group A/S. Køkkenbrandet har 29 konceptbutikker i Danmark og 10 i Norge.

Fra opbygningen af Svane Køkkenets nye flagskibsbutik