Et partnerskab mellem TCM Group og en dansk e-commerce køkkenvirksomhed skal styrke TCM Groups position på det digitale marked.

Køkkengiganten TCM Group, der står bag Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Kitchn og Nettoline, har indgået et strategisk partnerskab med den danske e-commerce køkkenvirksomhed Celebert, der opererer med de tre brands billigskabe.dk, Celebert og Just Wood.

Partnerskabet indebærer, at TCM Group i første omgang køber 45 procent af Celebert og fusionerer sine aktiviteter i kitchn.dk med aktiviteterne i Celebert.

Derudover vil TCM Group fungere som leverandør til den fælles Celebert/kitchn.dk-virksomhed primært gennem sin fabrik i Aulum.

”Med denne handel får vi flere strategiske muskler indenfor vores e-commerce forretning og får et større fodfæste på det danske online køkkenmarked. Vi ser fortsat et stort potentiale for denne distributionskanal, og vi får et partnerskab med dygtige nøglekompetencer blandt andet med Celeberts CEO Birk Aagaard. Vi forventer at fortsætte vækstrejsen i denne del af markedet, også udenfor vores hjemmemarked,” udtaler Torben Paulin, CEO i TCM Group.

For Birk Aagaard er salget til TCM Group en vigtig milepæl. Han fremhæver TCM Groups forsyningskæde som særlig fordelagtig for Celebert.

”Jeg er helt sikker på, at det er det helt rigtige næste skridt for både Celebert og kitchn.dk. Med vores dygtige medarbejdere i både Celebert og kitchn.dk har vi de kompetencer, der skal til for at udnytte det store potentiale i markedet for online salg af køkkener, både i Danmark og uden for landets grænser. Med TCM Group som partner har vi også sikret den forsyningskæde, der skal til for at vækste,” fortæller Birk Aagaard.

Siden 2007 har Celebert arbejdet dedikeret med køkkensalg online. De seneste år er både omsætningen og indtjeningen steget betydeligt.

I fremtiden er det som en del af aftalen en mulighed for TCM Group at købe sig ind i de resterende 55 procent af Celebert.

Foto: TCM Group