Kom med indenfor i Ferm Livings nye domicil

Den 19. juni åbnede designvirksomheden dørene til sit nye domicil, der både huser kombineret butik og showroom samt hovedkontor i hjertet af København. 

På Christianshavn i København har designvirksomheden Ferm Living i en over 200 år gammel bygning, Kuglegården, netop åbnet dørene til sit nye domicil. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Bygningens stueetage danner rammerne for en 450 kvadratmeter kombineret butik og showroom, der er virksomhedens allerførste, og stedet bliver et univers, som både er åbent for privatkunder, presse, arkitekter og wholesale-kunder.

I bygningens øverste tre etager vil Ferm Livings hovedkontor fremover have adresse, herunder også Ferm Livings designstudio, hvor der fremadrettet vil blive eksperimenteret med og kreeret nye kollektioner.

“Det er en fantastisk milepæl for Ferm Living,” siger grundlægger og virksomhedens kreative direktør, Trine Andersen, i pressemeddelelsen og fortsætter:

“Det har altid været en drøm og et mål for os at have et sted, hvor vi kan byde slutkunden ind i vores Ferm Living-univers. At få mulighed for at gøre det i så smukke, historiske omgivelser i vores elskede hjemby er meget særligt for os.”

Butik, showroom og hovedkontor åbnede dørene den 19. juni 2020.

Foto: Ferm Living
Foto; Ferm Living

Foto: Ferm Living