Kvadrat etablerer sig selvstændigt i USA

Den danske tekstilgigant markerer årsskiftet ved at træde ind på det nordamerikanske marked med sit første kontor og showroom.

Kvadrat, der blandt andet er kendt for at levere high-end tekstiler til møbelbranchen, springer ind i 2021 ved at træde selvstændigt ind på det nordamerikanske marked. Gennem den amerikanske tekstilvirksomhed Maharam har Kvadrats kollektioner været tilgængelige i USA de seneste 18 år, men åbningen af eget USA-kontor og showroom i Grand Rapids, Michigan, markerer et nyt kapitel i tekstilbrandets tilstedeværelse i Nordamerika.

Om den nye satsning fortæller CEO Anders Byriel i en pressemeddelelse:

”Vi kan tilbyde vores amerikanske kunder vores komplette produkt og serviceportefølje. Den amerikanske arkitektur- og designbranche og store amerikanske virksomheder har i stigende grad valgt Kvadrat i det sidste årti, og vi har etableret en række globale samarbejder med amerikanske virksomheder. Vi ser frem til at øge samarbejdet og dialogen med det amerikanske samfund og vores fantastiske kunder. ”

Det nye showroom er skabt i samarbejde med de to designere Jonathan Olivares og Erwan Bouroullec. Det bliver dog ikke det eneste af slagsen på amerikansk grund. I 2021 planlægger Kvadrat nemlig at åbne yderligere to showrooms: Et i Los Angeles, der åbner til april 2021, og et i New York, med en ikke fastsat åbningsdag i sommeren 2021.

Hovedkontoret i Michigan er et komplet servicecenter med lager, kundeservice og økonomi, mens salgspersonalet til både kontrakt-, industri og privatmarkedet vil være spredt i hele USA.

Foto: Kvadrat