Designbrandet Mater lancerer en ny række af accessories, som alle er fremstillet i bæredygtige materialer. De to første produkter er allerede klar.

Det danske designbrand Mater styrker sin i forvejen bæredygtige profil ved at lancere en ny accessorieslinje, hvor alle produkterne bliver fremstillet i bæredygtige materialer og produceret på en måde, der støtter miljø, mennesker og lokale håndværkstraditioner.

Læs også: Se billederne: Mater slår dørene op til nyt showroom

Designbrandet har siden starten i 2008 haft fokus på miljø og bæredygtighed og er på en række områder med helt fremme, når det handler om at sætte disse temaer på dagsordenen.

Den nye accessorieslinje kommer som en naturlig forlængelse af den strategi og de værdier, som virksomheden har haft de seneste mange år.

Læs også: Mater åbner i europæiske storbyer

“Små stykker resttræ kan forvandles til de smukkeste brugsgenstande med lidt omtanke. Det kræver vilje og en lyst til at gøre en forskel at upcycle materialer, men hvis vi skal kunne levere en grøn planet videre til de kommende generationer, er det ganske enkelt nødvendigt, at vi alle tænker lidt mere på miljøet og udnytter ressourcerne fuldt ud,” siger direktør og grundlægger Henrik Marstrand i en pressemeddelelse.

De to første produkter i den nye accessories-linje er Spike Candle Holder og Decay Tray. Se Maters nye bæredygtige accessories herunder.

Foto: Mater