Fremover skal Mo Design stå for salget af udendørsmøbler for den tyske møbelfabrikant, Dedon, i både Danmark og Norge.

I de sidste 13 år har den danske møbelvirksomhed, Sibast, rådet over agenturarbejdet for tyske Dedon i hele Skandinavien. Grundet omfanget af rejseaktiviteter og størrelsen af Skandinavien har Dedon i fællesskab med Sibast valgt at opdele den skandinaviske salgsregion i to. Det skriver Dedon i en pressemeddelelse.

Sibast, som hidtil har stået for agenturet af Dedon i Sverige, Island, Finland, Norge og Danmark, skal fremover kun have ansvaret for Sverige, Island og Finland, mens Mo Design overtager agenturet for Danmark og Norge.

Mo Designs CEO, Malene Flensted Urup, der står i spidsen for virksomheden sammen med finansdirektør, Mette Mølgaard Andersen, ser frem til samarbejdet med Dedon.

”Vi er stolte af at have fået tilbudt agenturet på et udemøbelbrand af den kaliber og glæder os til at få produkterne helt ind under huden,” fortæller Malene Flensted Urup til 365DESIGN.

Hos Dedon er de glade for den nye struktur og taknemmelige for Sibasts indsats gennem de seneste 13 år.

”Hos Dedon er vi meget glade for den nye struktur, som gør det muligt for os at fokusere mere på de enkelte markeder. Vi vil gerne sige tak til Sibast for et fantastisk arbejde med at opbygge vores brand i Skandinavien,” skriver Dedon.

Dedon er en tysk møbelvirksomhed, som hovedsagelig beskæftiger sig med møbler til udendørsbrug. Virksomheden blev grundlagt i 1990 af Bobby Dekeyser.