Brandet har allerede butikker i Stockholm, Malmö og Göteborg. Nu er brandet klar til at indtage det danske marked med en ny butik i København.

Siden 1951 har det familieejede boligbrand Slettvoll designet og fremstillet møbler og interiør til vores nordiske nabolande. Nu er Slettvoll klar til at tilbyde danskerne sine design, når virksomheden til efteråret åbner sin første butik i Danmark.

“Vi glæder os utrolig meget til at vise alle vores design frem for danskerne – og ikke mindst se, hvordan de kan blive en del af de mange smukke danske hjem. Danskerne kan noget helt særligt med indretning og er en stor inspiration for os alle i Norden – og derfor glæder vi os også ekstra meget til at åbne i Danmark,” fortæller Live Slettvoll, der er kreativ leder hos designbrandet, i en pressemeddelelse.

Med et 550 kvadratmeter stort butiksareal er der rig mulighed for at bevæge sig rundt og udforske de norske design, når Slettvoll åbner sin butik på Oslo Plads i København den 3. oktober. Den nye butik bliver den 19. i rækken. De resterende 18 Slettvoll-butikker er placeret i Norge og Sverige.

 

Om Slettvoll

Slettvoll har et ønske om at skabe tidløse møbler og interiør i høj kvalitet med en lang levetid. En større del af brandets design bliver skabt og produceret i Norge. Slettvoll er især kendt for lampedesign, håndvævede tekstiler, loungesofaer og alsidige borde.