Med en forventning om at give københavnerne en smuk introduktion til Wendelbo og Won samt øge kendskabet til de to brands, udvider Wendelbo og Won sit areal i Illums Bolighus med egen butik.   

Torsdag den 8. august åbner Wendelbo og Won sin butik i Illums Bolighus på Amagertorv i København. Butikken kommer til at forhandle både Wendelbo Interiors egne produkter, men også produkter fra Won, som er et datterbrand af Wendelbo Interiors.

”Vores møbler har været i Illums Bolighus i noget tid, men vi har nu fået et større areal, der giver os mulighed for at vise vores designs i et samlet univers. På den måde kommer vores designs til sin fulde ret,” fortæller Marketing Manager, Mille Bredahl-Hansen, til 365DESIGN og uddyber:

”Illums Bolighus et fantastisk hus at komme i – kunder, danske som internationale, får altid en god oplevelse, og en enestående mulighed for at se dansk design samlet på et sted – det er vi naturligvis rigtig glade for at være en del af.

Mille Bredahl-Hansen fortæller også, at Wendelbo og Won forventer, at den nye butik kan give de sjællandske kunder en smuk introduktion til de to brands, og at møblerne kan præsenteres, som de fortjener.

”Vi forventer derudover, at vi vil blive godt eksponeret sammen med et af Københavns bedste møbelhuse, og at det kan være med til at øge kendskabet til Wendelbo og vores designs,” afslutter Mille Bredahl-Hansen.

Wendelbo Interiors blev stiftet i 1955 og med udgangspunkt i de danske designtraditioner har familievirksomheden gennem tre generationer udviklet og produceret skandinavisk møbeldesign.