Den midtjyske trim og care label-leverandør skifter navn og samler dermed formelt gruppens globale tilstedeværelse.

A-Tex, som blev grundlagt i 1991 i Herning, har været solidt repræsenteret på det europæiske marked og er blevet yderligere styrket i et større globalt format som en del af Trimco-gruppen siden 2015. I juni 2023 skifter A-Tex nu officielt navn til Trimco Group.

Brand identity-koncernen Trimco Group blev stiftet i 2015, hvor den brand- og designdrevne virksomhed A-Tex med speciale i designbranchen blev et succesfyldt tilkøb for den daværende ejer, kapitalfonden Partners Group. På grund af dette tilkøb og samspillet mellem de tre virksomheder (Clotex, A-Tex og Labelon) blev stiftelsen af moderselskabet Trimco Group til en international spiller i markedet. Sammen har gruppen en global kundebase, som drager fordel af en øget produktportefølje og ekspertise inden for design, produktion og logistik af brandidentitetsløsninger til tekstil-, design- og livsstilsbranchen.

“Vi har været under Trimco Group-paraplyen nu i flere år og har opretholdt de høje standarder for drift, som vores kunder forventer af os. Den officielle navneændring til Trimco Group skal ses som et naturligt led i integreringen, som i sidste ende skaber fordele for både kunder og leverandører qua vores globale ekspertise på tværs af gruppen,” udtaler Benny Nyborg, CCO for Trimco Group.

I dag er gruppen ejet af den canadiske kapitalfond Brookfield.

Foto: Trimco Group