Bernstorffsminde Møbelfabrik, som i mange år har været underleverandør til en lang række danske designvirksomheder, er klar med sin første kollektion i eget navn.

Bernstorffsminde Møbelfabrik har siden 1837 produceret møbler for mange danske designvirksomheder. Her har der alle årene været fokus på kravet til detaljen for at skabe smukke møbler, der kan gå i arv gennem generationer.

Nu er den fynske snedkervirksomhed i Stenstrup ved Svendborg sprunget ud som selvstændigt møbelbrand og bliver fremover en del af Your Brand Partner Collection.

Siden 2005 har Bernstorffsminde Møbelfabrik stået for produktionen af Børge Mogensen-stolene BM1 og BM2, der begge er en del af den kollektion, som snedkervirksomheden nu kan præsentere under eget brand. Udover de to Børge Mogensen-stole består kollektionen af en Kaare Klint-stol, samt Shakerstol og Shakerbord af Søren Holst.

Som selvstændigt brand bliver Bernstorffsminde Møbelfabrik en del af kollektionen by YBP, der er kurateret af virksomheden Your Brand Partner, som samler mindre designvirksomheder og sørger for alt fra salg, branding, marketing og PR. Det betyder, at designvirksomhederne kan fokusere på det, de er gode til, nemlig at designe tidløse kvalitetsprodukter.

Udover Bernstorffsminde Møbelfabrik er Noorstad, Norph, Studio Table Based og sofaen SH88 en del af kollektionen by YBP.

 

Foto: Bernstorffsminde Møbelfabrik