Stelton vinder German Design Award 2020

”Vi er stole og glade,” lyder det fra virksomheden, der netop har vundet den prestigefyldte German Design Award 2020 inden for kategorien ’Tabletop’.

Stelton er netop vendt hjem fra den prestigefyldte German Design Award 2020 med en pris under armen.

Designvirksomheden har nemlig vundet German Design Award 2020 inden for kategorien ’Tabletop’ med virksomhedens ’Keep Cool’-termodrikkeflaske.

”GDA-prisen er en af de mest kendte, internationale anerkendelser, som designfirmaer kan få, og vi er stolte og glade over at kunne sende vores nye drikkeflaske ’Keep Cool’ på markedet med denne opbakning,” udtaler Marketing Director hos Stelton, Mette Stagsted Larsen, til 365DESIGN og fortsætter:

”Hos Stelton ønsker vi hele tiden at tiltrække de dygtigste internationale designere og med en pris som denne, får vi som brand ekstra opmærksomhed.”

Juryen udtaler, om årsagen til at netop Stelton og deres ’Keep Cool’-termodrikkeflaske har vundet:

”Med det vidunderligt enkle og behageligt runde design er termoflasken moderne, enkel og imødekommende af udseende, hvilket understøttes af de subtile farver. En attraktiv ledsager i hverdagen.”

Termoflasken er designet af den italienske designduo Debiasi Sandri, som også står bag flere andre af Steltons populære design.