Tekstilvirksomhed lancerer erhvervsafdeling

Samle erfaringer og målrette rådgivning. Sådan lyder målet for den nyetablerede erhvervsafdeling hos boligtekstilvirksomheden Botex, der har sat skub i løsninger til arbejdspladser under pandemien.

Hos den danske solafskærmnings- og boligtekstilvirksomhed Botex, der har forhandlere fordelt rundt i hele Danmark, har de nu etableret en erhvervsafdeling.

I den nye afdeling er fokus rettet mod at samle erfaringer og målrette rådgivning til erhvervslivet for at kunne levere skræddersyede løsninger til både virksomheder og entreprenører.

Den nye afdeling er blevet sat i søen efter en øget efterspørgsel under Covid-19, fortæller Botex. Virksomheden har – til trods for nedlukninger af mange arbejdspladser under pandemien – oplevet en markant øget interesse for deres gardin- og solafskærmningsløsninger.

”Vi har oplevet stor vækst i vores gardinsalg i 2020, heraf er en stadig større del af vores ordrer til virksomheder. Men gardinløsninger er mere end tunge gulv-til-loft-tekstiler. Det kan både være plissé-, lamel- eller rullegardiner, og det er det de færreste virksomheder, der ved. Det er de kunder, som vi gerne vil hjælpe lidt ekstra med vores målrettede erhvervsafdeling, så afskærmning ikke kun bliver funktionel med akustikplader, udvendig solafskærmning og temperaturregulerende løsninger, men også skaber det rigtige virksomhedsimage,” siger chefen for den nye afdeling, Matilde Hertz, i en pressemeddelelse.

Matilde Hertz får til opgave at hjælpe danske virksomheder med at få et bedre indeklima, hvor funktion og design er tænkt sammen.

”Udfordringen med indeklimaet er langt fra ny, og der bliver allerede gjort rigtig meget rundt omkring på kontorerne. Men vi kan stadig se, at der er et enormt behov for ikke bare praktiske løsninger på indeklima på arbejdspladserne, men også løsninger, som man kan være bekendt overfor sine kunder og medarbejdere,” fortæller Matilde Hertz.

Udover erhvervsafdelingen har Botex 32 forhandlere, der specialiserer sig i at sælge gardiner og boligudstyr.

Foto: Botex, hos restaurant Panorama Mad og Vin