Virksomhed tænker kreativt efter aflyst designevent

Please Wait To Be Seated er en af de mange designvirksomheder, der skulle have udstillet på årets Trends & Traditions, men som i stedet har måtte finde på alternative løsninger for at nå det professionelle publikum. 365DESIGN har talt med Peter Mahler Sørensen, Managing Director hos Please Wait To Be Seated, om den aflyste events betydning for virksomheden.

 

Hvorfor skulle Please Wait To Be Seated udstille på Trends & Traditions?

Det er en god måde at måde den professionelle del af den danske designbranche på – dygtige interiørarkitekter og spaceplannere samt – måske det vigtigste – repræsentanter for slutkunderne.

Hvis der er nogle, der skal have indrettet et hovedkontor, et hotel, et kædekoncept eller en offentlig bygning inden for den nærmeste fremtid, så er det på Trends & Traditions, at man møder dem.

Derudover deltager vi også for at pleje de stærke relationer, vi har til alle medarbejderne hos arrangøren HolmrisB8.

 

Hvad betyder det for jer, at eventen alligevel ikke afvikles?

At Trends & Traditions alligevel ikke bliver afholdt betyder helt sikkert, at vores design ikke bliver sat i spil i nogle projekter, fordi arkitekterne, indkøberne eller spaceplannere ikke aktuelt har vores design på radaren – ligesom de ville kunne have fået, hvis vi udstillede på eventen. For at kompensere for det, har vi udsendt 1200 brochure postalt til en del af den målgruppe i Danmark, der deltager på Trends & Traditions, så mulige kunder denne vej igennem får set vores nyheder.

Vi håber derudover også, at landets vigtigste møbelevent, 3 Days of Design, bliver lige så godt besøgt af professionelle danskere, som den plejer. Med vores meget centrale placering i København plejer vi at se mere end tusinde besøgende i løbet af de tre dage.

 

Har/havde I planer om at udstille på andre messer?

Vi har allerede deltaget på IMM i Köln og skulle også have deltaget i Design Shanghai i marts 2020. Denne messe er dog rykket til november 2020.

 

Har i planer om at deltage til Trends & Traditions næste år? 

Som arrangørernes planer ser ud lige nu, så deltager vi på Trends & Traditions næste år. Hvad vi viser af nyheder til den tid er endnu ikke på plads, men garanteret nogle nye siddeprodukter og lampeserier.

 


Skulle din virksomhed have udstillet på Trends & Traditions? Så er du velkommen til at skrive til os på redaktionen@pejgruppen.dk, hvis du har spændende nyheder, som du gerne vil præsentere for branchen.

 

Foto: Please Wait To Be Seated

Lampe (nyhed): Podgy pendant, design: Krøyer-Sætter-Lassen

Bord: Tubby Tube table, design: Faye Toogood

Stole: Ahmchair, design: Isabel Ahm