En bolig er ikke blot en bolig. En bolig er et hjem, som omslutter mennesker. Hjemmet skal gerne føles som sit helt eget og give varme, glæde og ro. Sommetider kan det være en svær opgave at give hjemmet personlighed og liv. Men her kan plakater måske være svaret. Plakater er en nem måde at give væggene det liv og den personlighed, som er passende i ethvert hjem.

 

1 | I Love My Type

I Love My Type laver håndmalede plakater med flydende tusch eller akrylmaling, og illustrationerne er abstrakte og eksperimenterende. I Love My Type byder på mange forskellige plakater, heriblandt også mange som er perfekte til børneværelset.

I Love My Type har miljøansvarlighed som en kernesag for hele firmaet. Deres plakater er lavet af genbrugspapir, og de er derfor ekstra skånsomme for miljøet.

Foto: I Love My Type

 

2 | Bysampedro

Mange danske hjem har efterhånden en by-plakat hængende. Men plakaterne fra Bysampedro har et helt unikt udtryk. De er abstrakte skildringer af byer, øer og lande, hvor farverne også har frit spil.

Udover deres store udvalg kan man også få designet sin helt egen plakat, hvis der er et specielt sted, som fortjener en plads i hjemmet.

Foto: Bysampedro

 

3 | Binejomo

Binejomo Studio har leg og mennesket i centrum med udgangspunkt i følelser, humor, erindringer og livets udfordringer. Binejomo ønsker at hylde det uperfekte og forene det melankolske med humorens frigørende energi i sine illustrationer.

Foto: Binejomo

 


4 | My Love Lines

Plakaten bliver ikke mere personlig end hos My Love Lines. De skaber nemlig plakater til hjemmet, som giver mulighed for at forevige en af livets smukkeste faser, som mange føler slutter alt for hurtigt.

My Love Lines forvandler graviditetsbilleder fra mobilen til grafiske plakater, som passer perfekt ind i adskillelige rum i hjemmet.

Foto: My Love Lines